Vakantiepark in Kaatsheuvel

Vakantiepark in Kaatsheuvel op loopafstand van de Efteling

Vakantiepark Droomgaard ligt op steenworp afstand van attractiepark de Efteling. Binnen een halfuurtje lopen sta je op het prachtige pretpark bestaande uit allemaal sprookjes. Daarnaast is het Vakantiepark in Kaatsheuvel gelegen bij het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen. Het park beschikt over vele gratis faciliteiten voor jong en oud. Iedereen weet zich hier te vermaken!

Vakantiepark Kaatsheuvel - binnenzwembad

Zoveel pret heb je nog nooit beleefd! 

Je kinderen beleven hoe dan ook een onvergetelijke tijd op Vakantiepark Droomgaard. Naast een fantastisch bezoek aan de wondere wereld van de Efteling kunnen ze zwemmen, midgetgolfen, tafeltennissen en nog veel meer. Daarnaast staan de Oostappen Vakantieparken bekend om hun diverse en originele animatieprogramma. De verrassende shows die worden gegeven zijn leuk voor jong en oud. Veel pret gegarandeerd!

Vakantiepark Kaatsheuvel - animatie

Boek nu voordelig ons vakantiepark in Kaatsheuvel

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!