Service & contact

Adres

Oostappen Vakantiepark Droomgaard
Van Haestrechtstraat 24
5171 RC Kaatsheuvel

E-mail: receptie@vakantieparkdroomgaard.nl 

Voor vragen over de boeking bel naar: +31 (0)493 326 977 

Contactformulier

Bereikbaarheid

Met de auto:

Vakantiepark Droomgaard is direct gelegen op loopafstand van de Efteling. Om Vakantiepark Droomgaard te bereiken volg de A59 en neem afslag 37 richting de Efteling.

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit station Tilburg: Neem bus 300 Den Bosch via Efteling, en stap uit bij halte Kaatsheuvel, Horst. Vanuit daar is het 750 meter / 9 min lopen naar Vakantiepark Droomgaard.

Vanuit station 's Hertogenbosch: Neem bus 300 Tilburg tot halte Kaatsheuvel, Vaarstraat. Vanuit daar is het 700 meter / 8 minuten lopen naar Vakantiepark Droomgaard. 

Voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

Algemeen

Binnenkort mogen wij je welkom heten op Vakantiepark Droomgaard (NL) en al voor jouw reis willen wij er alles aan doen om je een plezierige vakantie te bezorgen. Die vakantie begint namelijk al bij je thuis! 

Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen.nl (verplicht) 
Je dient vanuit huis jouw reisgezelschap in te vullen op www.mijnoostappen.nl. Hierbij vul je de gegevens in van iedereen die mee gaat op vakantie. Het uploaden van een foto is hierbij niet nodig. 

Aankomsttijd
Vanaf 15:00 uur kun je de keycard voor jouw accommodatie ophalen. Na het ophalen van de sleutel kun je direct naar de accommodatie. 

Kampeerplaats 
Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op het park. Je kunt je vooraf melden bij de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles voor je in orde maken. 

Meer dan één auto
Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kunt je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per auto, per dag. Het parkmanagement zal aangeven of het mogelijk is om jouw auto op het park te plaatsen of dat je dit op de externe parkeerplaats dient te doen. 

Legitimatie/zwembadkaartjes
De persoonsgebonden legitimatiekaartjes kun je bij aankomst op het park zelf printen. Op vertoon van deze kaart kun je gratis gebruik maken van de meeste voorzieningen. Je medegasten en jij dienen deze te allen tijde bij je te dragen en op verzoek te tonen.

Tip
Kijk voor de meest gestelde vragen op www.mijnoostappen.nl en in het parkreglement. Daar tref je interessante en nuttige informatie aan met betrekking tot jouw verblijf. Ook is het raadzaam om voordat je op weg gaat de actuele verkeersinformatie te bekijken zodat je de beste route vooraf kunt bepalen. Kijk voor actuele informatie op www.mijnoostappen.nl 

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe!

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!